Clinique Aromatics in White Eau de Parfum til kvinder

Clinique Aromatics in White Eau de Parfum til kvinder
Clinique Aromatics in White Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
681,50kr

Kode: CNE0841 | På lager
1
Gave til dig
Ved ordre på produkter fra Clinique for over 380 kr. får du et hudplejesæt til mænd fyldt med miniatureudgaver.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Clinique Aromatics in White
Ingredienser

Skjul ikke den lidenskabelige side af din personlighed. Eau de parfumen til kvinder Clinique Aromatics in White er fuld af ophidselse, længsel og provokation og får dig og alle omkring dig i en sensuel stemning.

  • blomsterduft
  • krydderduft
  • til den dynamiske ledende personlighed
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Violblade, Labdanum, Sichuanpeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Patchouli, Appelsinblomst
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Feberbusk, Moskus, Rav, Vanilje
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket Clinique

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.

Anmeldelse Clinique Aromatics in White