CliniqueBlackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor Pleje Anti-hudorme

Clinique Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor Pleje Anti-hudorme
Clinique Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor Pleje Anti-hudorme
20 ml
200,90kr

På lager | Kode: CLK02926
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 25.1.2022
Afhentning i butik
tirsdag 25.1.2022
UPS Air Mail
I morgen fredag 21.1.2022

Hudrensningsprodukt Clinique Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor er det rigtige valg til hverdagspleje.

Egenskaber:

  • vasker grundigt og blidt hele ansigtet
  • matterer huden
  • genopbygger

Ingredienser:

  • uden parfume

Fuld sammensætning

MAGNESIUM SULFATE, DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, ISODODECANE, POLYSILICONE-11, PHENYL TRIMETHICONE, HYDROGENATED LECITHIN, ACETYL GLUCOSAMINE, POLYSORBATE 20, POLYSORBATE 80, POLYETHYLENE, DIATOMACEOUS EARTH\SOLUM DIATOMEAE\TERRE DE DIATOMEES, TRIETHYLHEXANOIN, SALICYLIC ACID, PUMICE, BAMBUSA ARUNDINACEA (BAMBOO) STEM EXTRACT, PEG-15/LAURYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, STEARYL GLYCYRRHETINATE, WATER\AQUA\EAU, SILICA Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
gel
Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Anti-hudorme

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.