CliniqueExtra Gentle Cleansing Foam Mild renseskum til tør og meget tør hud

Clinique Extra Gentle Cleansing Foam Mild renseskum til tør og meget tør hud
Clinique Extra Gentle Cleansing Foam Mild renseskum til tør og meget tør hud
125 ml
162,20kr

På lager | Kode: CLK1907
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Hudrensningsprodukt Clinique Extra Gentle Cleansing Foam er det rigtige valg til hverdagspleje.

Egenskaber:

  • vasker grundigt og blidt hele ansigtet
  • irriterer ikke huden
  • forhindrer, at huden udtørrer
  • forfrisker behageligt

Ingredienser:

  • uden parfume

Brugsvejledning:
Påfør hver morgen og/eller aften på et fugtigt ansigt og skum det op. Skyl efter.

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, GLYCERIN, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, BUTYLENE GLYCOL, SUCROSE, LAURAMIDOPROPYL BETAINE, GENTIANA LUTEA (GENTIAN) ROOT EXTRACT, ALGAE EXTRACT, SALICYLIC ACID, SODIUM COCO PG-DIMONIUM CHLORIDE PHOSPHATE, SODIUM HYALURONATE, CAFFEINE, CAPRYLYL GLYCOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, CITRIC ACID, CAPRYLOYL GLYCINE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
mousse
Tonetype
kombineret, tør
Effekter
Rens

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.