CliniqueExfoliating Scrub Rensepeeling til fedtet og kombineret hud

Clinique Exfoliating Scrub Rensepeeling til fedtet og kombineret hud
Clinique Exfoliating Scrub Rensepeeling til fedtet og kombineret hud
100 ml
235,00kr

På lager | Kode: CLK0074
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 25.1.2022
Afhentning i butik
tirsdag 25.1.2022
UPS Air Mail
I morgen fredag 21.1.2022

Slip af med ubehageligt fedtet hud én gang for alle. Den rensende peeling til fedtet og blandet hud, Clinique Exfoliating Scrub, fjerner effektivt alle urenheder fra huden og efterlader dit ansigt rigtig friskt og silkeblødt at røre ved.

Egenskaber:

  • fjerner døde hudceller og alle urenheder
  • efterlader huden smukt strålende og blød
  • gør hudens struktur finere og mere ensartet
  • hjælper med at regulere dannelsen af akne

Ingredienser:

  • indeholder ikke olie – tilstopper ikke porerne, er også egnet til fedtede hudtyper

Anvendelse:
Kom peelingen på dit fugtede ansigt, og massér den blidt ind med cirkulære bevægelser. Undgå at bruge den på øjenområdet. Skyl ansigtet med lunkent vand, og tør huden med et håndklæde.

Fuld sammensætning

WATER\AQUA\EAU, GLYCERYL STEARATE, SILICA, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM OLEAMIDO MIPA-SULFOSUCCINATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SALICYLIC ACID, MENTHOL, STEARAMIDOETHYL DIETHYLAMINE, OLEAMIDE MIPA, TRISODIUM SULFOSUCCINATE, SODIUM SULFATE, PHENOXYETHANOL, METHYLISOTHIAZOLINONE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
fedtet, kombineret
Effekter
Eksfoliering
Bruges ved
dag og nat

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.