Skip to main content

CliniqueFor Men™ Oil Control Face Wash Rensegel Fra normal til fedtet hud

Clinique For Men™ Oil Control Face Wash Rensegel Fra normal til fedtet hud
Clinique For Men™ Oil Control Face Wash Rensegel Fra normal til fedtet hud
200 ml
204,97kr

På lager | Kode: CLK0886
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
tirsdag 1.2.2022

Hudrensningsprodukt Clinique For Men™ Oil Control Face Wash er det rigtige valg til hverdagspleje.

Egenskaber:

  • forfrisker behageligt

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, LAURAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM COCOYL SARCOSINATE, TEA-COCOYL GLUTAMATE, BUTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SUCROSE, HEXYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM SULFATE, POLYQUATERNIUM-7, LAURETH-2, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, MENTHOL, EDTA, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, YELLOW 6 (CI 15985), YELLOW 5 (CI 19140), YELLOW 10 (CI 47005) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
gel
Tonetype
fedtet, normal
Effekter
Regulering af overdreven talg, Rens
Aktive ingredienser
aloe vera

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.