CliniqueFor Men™ Face Scrub Ansigtsskrub

Clinique For Men™ Face Scrub Ansigtsskrub
Clinique For Men™ Face Scrub Ansigtsskrub
100 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: CLK1182

Ansigtspeeling Clinique For Men™ Face Scrub renser huden i dybden, fjerner alle urenheder og glatter den ud.

Egenskaber:

  • vasker grundigt og renser hele ansigtet
  • fjerner døde hudceller
  • gør huden glat og blød
  • genopbygger huden effektivt
  • lyser huden op og forener den

Brugsvejledning:
Påfør på et fugtigt ansigt, massér blidt og skyl bagefter forsigtigt med vand.

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, GLYCERYL STEARATE, SILICA, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM OLEAMIDO MIPA-SULFOSUCCINATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SALICYLIC ACID, STEARAMIDOETHYL DIETHYLAMINE, BUTYLENE GLYCOL, MENTHOL, TRISODIUM SULFOSUCCINATE, SODIUM SULFATE, OLEAMIDE MIPA, CARAMEL, METHYLISOTHIAZOLINONE, PHENOXYETHANOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Eksfoliering
Bruges ved
dag og nat

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.