Clinique Happy™ Happy Kropscreme til kvinder

Clinique Happy™ Happy Kropscreme til kvinder
Clinique Happy™ Happy Kropscreme til kvinder
Fri levering
200 ml
258,30kr

Kode: CNE0023 | Mere end 5 stk. på lager
1
Gave til dig
Ved ordre på produkter fra Clinique for over 380 kr. får du et hudplejesæt til mænd fyldt med miniatureudgaver.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Clinique Happy™ Happy
Ingredienser

Nyd den luksuriøse duft i dine morgen- og aftenritualer på badeværelset. Kropsplejepræparatet Clinique Happy™ Happy kærtegner dine sanser og vil være din favoritduft, når du vil forkæle din hud.

Egenskaber:

  • gennemfugter huden i dybden
  • Sikrer, at huden har fugt og smidighed på langt sigt
  • støtter duftens intensitet fra samme kollektion

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citrusfrugt, Mandarin, Laurbær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Orkidé, Blomstrede duftnoter
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Mimosa, Magnolie, Lilje
Konsistens
creme

Om mærket Clinique

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.

Anmeldelse Clinique Happy™ Happy