Clinique High Impact Volumengivende mascara

Clinique High Impact Volumengivende mascara
Clinique High Impact Volumengivende mascara
Skygge 01 Black 7 ml
147,30kr

Kode: CLK0127 | På lager
1
Gave til dig
Du får en rensende ansigtsgel, en fugtgivende creme og en fugtgivende øjengel i et mini-sæt som en gave med et Clinique-køb på over 370 DKK.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
GLS
torsdag 4.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 2.3.2021

Produktbeskrivelse Clinique High Impact
Egenskaber

Giv dine øjenvipper et dramatisk look med det samme. Mascaraen til volumen, Clinique High Impact, fanger og fremhæver hver vippe og sikrer på den måde, at dit blik får dybde. Den mættede farve omslutter vipperne fra rødderne til spidserne og understreger både din hverdagsmakeup og den mere festlige helt perfekt.

Egenskaber:

  • giver øjenvipperne betydelig volumen og længde
  • definerer vipperne og gør dem stærkere
  • en intens og mættet farve sikrer et dramatisk resultat
  • adskiller og omslutter hver vippe med farve

Ingredienser:

  • uden ftalater og parfume
  • hypoallergen

Anvendelse:
Læg børsten mod vipperødderne, og børst vipperne med en blid zigzagbevægelse ud til spidserne. Påfør igen for at skabe et mere markant look. Lad vipperne tørre før påføring af 2. lag for at undgå klumper. Brug børsten i lodret position på de underste vipper.

Egenskaber

Skygge
sort
Mascaratype
til sensitive øjne, volumengivende

Om mærket Clinique

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.

Anmeldelse Clinique High Impact