CliniqueRinse-Off Eye Make-up Solvent Øjenmakeupfjerner til alle hudtyper

Clinique Rinse-Off Eye Make-up Solvent Øjenmakeupfjerner til alle hudtyper
Clinique Rinse-Off Eye Make-up Solvent Øjenmakeupfjerner til alle hudtyper
125 ml
148,90kr

På lager | Kode: CLK0201
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 25.1.2022
Afhentning i butik
tirsdag 25.1.2022
UPS Air Mail
I morgen fredag 21.1.2022

Uanset om du vil fjerne din øjenmakeup helt eller kun rette nogle detaljer, så vil Clinique Rinse-Off Eye Make-up Solvent øjenmakeupfjerner aldrig skuffe dig. Den virker virkelig hurtigt, uden at det er nødvendigt at gnide på den sensitive hud, og arbejdet med den er rent og fejlfrit. Det er ikke tilfældigt, at den fik prisen for bedste øjenmakeupfjerner i konkurrencen Cosmopolitan Beauty Bible Awards.

Egenskaber:

  • fjerner makeup meget nemt og hurtigt
  • gør det muligt hurtigt at rette på øjenmakeuppen
  • forstyrrer ikke makeuppen rundt omkring
  • ikke nødvendigt at gnide på øjenområdet
  • tværer ikke makeuppen ud, klumper ikke

Sammensætning:

  • uden olier

Anvendelse:
Kom Clinique Rinse-Off Eye Make-up Solvent øjenmakeupfjerner på en makeupfjernerrondel, og fjern makeuppen med blide strøg. Hvis du bare skal rette din makeup til, er vatpinde rigtig gode.

Tip fra Notino:
Serien, Clinique Take The Day Off™, er ideel til at fjerne makeup helt. Her finder du makeupfjerner- og rensebalm, renseolie og en tofaset makeupfjerner til øjne og læber.

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, PEG-32, BUTYLENE GLYCOL, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, PEG-6, TRISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.