CliniqueSelf Sun™ Face Tinted Lotion Selvbruneransigtslotion

Clinique Self Sun™ Face Tinted Lotion Selvbruneransigtslotion
Clinique Self Sun™ Face Tinted Lotion Selvbruneransigtslotion
50 ml
199,90kr

På lager | Kode: CLK1925
1
Post Nord MyPack Home
fredag 28.1.2022
Afhentning i butik
fredag 28.1.2022
UPS Air Mail
I morgen onsdag 26.1.2022

Selvbrunerpræparat til ansigtet Clinique Self Sun™ giver din hud et perfekt og naturligt solbrændt look.

Egenskaber:

  • giver huden en naturlig, gylden solbruning
  • forener huden farvemæssigt
  • efterlader ikke pletter

Ingredienser:

  • produktet skaber ikke bumser eller hudorme

Brugsvejledning:
Påfør på den rene ansigtshud og smør ud til det forsvinder, i retning mod halsen og det øverste af brystet. Du kan bruge påføringshandsker.

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, DIHYDROXYACETONE, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DIETHYLHEXYL SUCCINATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, ACETYL GLUCOSAMINE, SUCROSE, GLUCOSE, FRUCTOSE, ANTHEMIS NOBILIS (CHAMOMILE), PPG-12/SMDI COPOLYMER, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA), CETEARYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, HEXYLENE GLYCOL, BHT, PHENOXYETHANOL, MICA, RED 4 (CI 14700), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), BLUE 1 (CI 42090), YELLOW 5 (CI 19140) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
lotion
Tonetype
til alle hudtyper

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.