Skip to main content

CliniqueFor Men™ Oil Control Exfoliating Tonic Toner til fedtet hud

Clinique For Men™ Oil Control Exfoliating Tonic Toner til fedtet hud
Clinique For Men™ Oil Control Exfoliating Tonic Toner til fedtet hud
200 ml
162,20kr

På lager | Kode: CLK0496
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 25.1.2022
Afhentning i butik
tirsdag 25.1.2022
UPS Air Mail
I morgen fredag 21.1.2022

Egenskaber:

  • forhindrer, at huden udtørrer
  • gør huden blød før barbering

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, ALCOHOL DENAT., SALICYLIC ACID, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL), BUTYLENE GLYCOL, TREHALOSE, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA-COPPER, BHT, PHENOXYETHANOL, BENZOPHENONE-4, GREEN 5 (CI 61570), BLUE 1 (CI 42090) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
vand
Tonetype
fedtet
Effekter
Eksfoliering

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.