Skip to main content

CliniqueSun SPF 35 Targeted Protection Stick Solcreme stick SPF 35

Clinique Sun SPF 35 Targeted Protection Stick Solcreme stick SPF 35
Clinique Sun SPF 35 Targeted Protection Stick Solcreme stick SPF 35
6 g
165,20kr

På lager | Kode: CLK0565
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 25.1.2022
Afhentning i butik
tirsdag 25.1.2022
UPS Air Mail
I morgen fredag 21.1.2022

Solbeskyttelsespræparatet Clinique Sun er en nødvendig del af hudplejen ved ophold i solen.

Egenskaber:

  • beskytter huden mod UVA og UVB stråler
  • er let at smøre ud og efterlader ikke en fedtet film
  • produktet skaber ikke bumser eller hudorme
  • produkt er vandafvisende
  • dermatologisk testet

Brugsvejledning:
Påføres på huden umiddelbart inden du går ud i solen. Gentag påføringen for at opretholde beskyttelsen, især hvis du sveder, har badet eller tørret huden med et håndklæde.

Fuld sammensætning

MICROCRYSTALLINE WAXCERA MICROCRISTALLINACIRE MICROCRISTALLINE, JOJOBA ESTERS, ISONONYL ISONONANOATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) BUTTER, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CETYL RICINOLEATE, BUTYLOCTYL SALICYLATE, POLYESTER-8, OCTOCRYLENE, BEESWAXCERA ALBACIRE D’ABEILLE, POLYETHYLENE, TOCOPHERYL ACETATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, TOCOPHEROL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
balsam
Tonetype
til alle hudtyper
SPF
høj beskyttelse (SPF 30 - SPF 50)

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.