Curaprox Limited Edition Love Edition Ultrabløde tandbørster Begrænset udgave

Curaprox Limited Edition Love Edition Ultrabløde tandbørster Begrænset udgave
Curaprox Limited Edition Love Edition Ultrabløde tandbørster Begrænset udgave
5460 Ultra Soft 2 stk.
61,80kr

Kode: CUR02389 | På lager
1
GLS
onsdag 19.5.2021
UPS Air Mail
mandag 17.5.2021

Beskrivelse Curaprox Limited Edition Love Edition

Tandbørste Curaprox Limited Edition Love Edition holder dine tænder raske og flotte. Fjerner tandplak effektivt og hjælper med at forebygge karies.

Egenskaber:

  • fjerner tandplak
  • sørger for en skånsom pleje af tandkødet og tandemaljen
  • kommer ind på steder, der er vanskelige at nå
  • originalt design
  • begrænset udgave

Brugsvejledning:
Påfør tandpasta på tandbørste, børst tænder og mund. Skyl grundigt.

Om mærket Curaprox

Vidste du, at sunde tænder og tandkød er et vigtigt led i vores overordnede sundhed? Det ved det schweiziske mærke Curaprox mere om nogen anden. I mere end 40 år har de specialiseret sig i tandhygiejne, og deres produkter fungerer ganske enkelt. Prøv deres tandbørster og andre førsteklasses redskaber til tandpleje, og find ud af, hvorfor hele verden elsker dem.

Siden 1972 har mærket udviklet de bedste tandplejeprodukter i samarbejde med topeksperter inden for feltet. Curaprox-tandbørsten er simpel, men effektiv, og i dag endda legendarisk. Det sædvanlige nylon er blevet udskiftet med de ekstra bløde, patenterede CUREN®-fibre, som er lige skåret lige og som er tætpakket. De varierer en lille smule fra model til model – mest populær er den ultrabløde Curaprox 5460, som er nænsom nok til selv det mest sårbare tandkød.

Vi fører også Curaprox-tandpasta og Curaprox interdentalbørster, som vil fuldende dit daglige tandbørstningsritual med nogle enkelte børst. Og hvis du stadig ikke har besluttet dig, vil tandbørsternes legende, farverige designs måske overbevise dig – de fås i forskellige farver, heriblandt i særlige jule- og valentinsdagsudgaver.

Anmeldelse Curaprox Limited Edition Love Edition