Delia CosmeticsCreator Vækstserum til øjenvipper og øjenbryn

3×
Delia Cosmetics Creator Vækstserum til øjenvipper og øjenbryn
Delia Cosmetics Creator Vækstserum til øjenvipper og øjenbryn
7 ml
24,90kr

Kode: DLC3364 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
søndag 26.9.2021
Afhentning i butik
søndag 26.9.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 23.9.2021

Beskrivelse Delia Cosmetics Creator
Egenskaber

Synlige resultater på bare 15 dage. Vækstserummet til øjenvipper og øjenbryn, Delia Cosmetics Creator, vil hjælpe dine øjne med at få et mere markant udseende, som du altid har ønsket dig. Den innovative formel styrker effektivt vippernes og øjenbrynenes vækst og forhindrer, at de falder af. Vipper og øjenbryn bliver således ved med at være synligt tykkere, og desuden får de en smuk glans.

Egenskaber:

  • styrker vippernes og øjenbrynenes vækst
  • beskytter vipperne og øjenbrynshårene mod at falde af
  • gør vipper og øjenbryn tykkere
  • giver vipper og øjenbryn en smuk glans
  • også egnet som pleje efter, at du har taget kunstige øjenvipper af
  • kan også bruges, når man bruger kontaktlinser

Ingredienser:

  • Widelash kompleks – styrker øjenvipperne fra rod til spids, fremmer vækst og forbedrer vippernes generelle udseende
  • keratin – har en nærende og regenererende virkning, beskytter vipperne mod at falde af

Anvendelse:
Før påføring tørrer du omhyggeligt overskydende væske på børsten af på kanten af beholderen. Påfør på den øverste, eventuelt også nederste vippekant, og på øjenbrynene. For meget serum kan fremkalde en allergisk reaktion og svien eller rødme i øjnene. Skyl øjeblikkeligt med vand, hvis produktet kommer i øjnene. Hvis dine øjne bliver røde eller svier, holder du en pause med at bruge produktet i nogle dage.

Egenskaber

Skygge
gennemsigtig
Tonetype
til alle hudtyper

Om mærket Delia Cosmetics

Du kan også føle dig smuk og afslappet hver dag. Delia Cosmetics vil få din naturlige skønhed frem og forstærke dit sande jeg.

Det polske mærke Delia Cosmetics er en familiedrevet virksomhed, hvilket også er afspejlet i deres filosofi. Alle deres produkter er lavet med kærlighed, ekstraordinær omtanke og af højeste kvalitet – hvilket forklarer, hvorfor mærket har været populært hos kunderne i mere end 20 år. Delia vil hjælpe dig med udjævne dine rynker, tage hånd om hyperpigmentering, styrke dine negle, eller neutralisere gule undertoner i dit lyse hår. De tilbyder hudpleje, kropspleje, hårpleje såvel som neglepleje og makeup.

Delia Henna-øjenbrynsfarven vil give dine øjenbryn en vedvarende intens farve og få dem til at se tykkere ud. Den kan også bruges på øjenvipperne for at henlede opmærksomheden på dine øjne. Delia Hybrid Gel-neglelakken er et fantastisk produkt til din manicure – den fremskynder tørringsprocessen, tilføjer smuk glans og beskytter din neglelak fra afskalning i op til 7 dage.

Slut dig til de tusindvis af kunder i hele verden, som har tillid til Delia Cosmetics.

Anmeldelse Delia Cosmetics Creator3