DermacolAcneclear Ansigtsmaske til problematisk hud, akne

Dermacol Acneclear Ansigtsmaske til problematisk hud, akne
Dermacol Acneclear Ansigtsmaske til problematisk hud, akne
2x8 g
10,90kr

På lager | Kode: DER1217
1
Post Nord MyPack Home
mandag 24.1.2022
Afhentning i butik
mandag 24.1.2022
UPS Air Mail
fredag 21.1.2022

Ansigtsmasken Dermacol Acneclear vil forkæle din hud og passe på den.

Egenskaber:

  • kommer en overproduktion af talg i huden i forkøbet
  • frigør urenheder i porerne og trækker urenheder ud
  • renser huden i dybden
  • renser effektivt porerne
  • dermatologisk testet
  • irriterer ikke huden

Brugsvejledning:
Påfør masken i et tyndt lag på det rene ansigt, undgå øjenområdet. Lad virke i den periode, som er angivet på pakken. Vask derefter masken grundigt af med lunkent vand.

Fuld sammensætning

AQUA, KAOLIN, BENTONITE, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, ZINC PCA, ALCOHOL, FOENICULUM VULGARE FRUIT EXTRACT, HUMULUS LUPULUS EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, VISCUM ALBUM LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, UREA, ALLANTOIN, LINOLEIC ACID, OLEIC ACID, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, TOCOPHEROL, TITANIUM DIOXIDE, ALUMINA, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, PARFUM. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
problematisk
Effekter
Anti-akne
Bruges ved
dag og nat
Det tjekkiske mærke Dermacol har perfektioneret huden og passet på kvinders skønhed i mere end et halvt århundrede. Det blev skabt i Prags filmstudier, hvor makeupartister fra filmens verden slog sig sammen med dermatologer fra Prague Institute of Medical Cosmetics. Sammen skabte de Dermacols high coverage-foundation, designet til både professionelle og hverdagsbrug. På verdensplan var Dermacol Makeup Cover en af de første foundations nogensinde, og den blev hurtigt et kæmpehit, der nåede hele vejen til Hollywood i 1990erne. Dermacol afbrød samarbejdet med filmstudierne og blev et uafhængigt, rent tjekkisk mærke, som lige siden har været et symbol på skønhed for kvinder. Dermacols produkter fik endda succes uden for Tjekket, og mærket kan i dag købes i mere end 60 lande. I de senere år har mænd også fået øjnene op for produkterne, så virksomheden har lanceret deres første komplette Dermacol-kollektion til mænd.