Skip to main content

DermacolCleansing Vandfast makeupfjerner servietter

Dermacol Cleansing Vandfast makeupfjerner servietter
Dermacol Cleansing Vandfast makeupfjerner servietter
Specialtilbud
20 stk.
19,00kr

På lager | Kode: DER05052
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 1.2.2022
Afhentning i butik
tirsdag 1.2.2022
UPS Air Mail
mandag 31.1.2022

Præparat til fjernelse af makeup Dermacol Cleansing fjerner perfekt makeup og andre urenheder og efterlader en blød og ren hud.

Egenskaber:

  • opløser også vandfast makeup perfekt
  • efterlader huden frisk
  • efterlader huden helt ren
  • huden er fin og blød at røre ved

Brugsvejledning:
Tag en serviet ud og tør forsigtigt makeup og andre urenheder af huden. Luk pakningen grundigt efter brug, så du undgår, at servietterne tørrer ud.

Egenskaber

Konsistens
Renseservietter
Tonetype
til alle hudtyper
Det tjekkiske mærke Dermacol har perfektioneret huden og passet på kvinders skønhed i mere end et halvt århundrede. Det blev skabt i Prags filmstudier, hvor makeupartister fra filmens verden slog sig sammen med dermatologer fra Prague Institute of Medical Cosmetics. Sammen skabte de Dermacols high coverage-foundation, designet til både professionelle og hverdagsbrug. På verdensplan var Dermacol Makeup Cover en af de første foundations nogensinde, og den blev hurtigt et kæmpehit, der nåede hele vejen til Hollywood i 1990erne. Dermacol afbrød samarbejdet med filmstudierne og blev et uafhængigt, rent tjekkisk mærke, som lige siden har været et symbol på skønhed for kvinder. Dermacols produkter fik endda succes uden for Tjekket, og mærket kan i dag købes i mere end 60 lande. I de senere år har mænd også fået øjnene op for produkterne, så virksomheden har lanceret deres første komplette Dermacol-kollektion til mænd.