DermacolCover Ekstrem makeupcover SPF 30

Dermacol Cover Ekstrem makeupcover SPF 30
Dermacol Cover Ekstrem makeupcover SPF 30

Den ekstremt dækkende foundation, Dermacol Cover, skjuler perfekt alle hudens ufuldkommenheder, også mere omfattende fejl, forbedrer hudens udseende generelt og giver et langtidsholdbart resultat.

Denne enestående foundation, udviklet i samarbejde med professionelle makeupartister fra Barrandov Filmstudiet, kan takket være sit virkelig høje indhold af pigmenter også anvendes til professionel makeup – til fotografering, modelarbejde og lignende.

Egenskaber:

  • giver ekstra høj dækning, dækker også pigmentpletter
  • udjævner problemsteder og efterlader huden ensartet
  • sikrer huden et fløjlsmat look
  • fjerner træthedstegn og hudens mangel på glød
  • er vandfast og beskytter mod UV-stråler
  • en cremet konsistens garanterer en langvarig effekt

Ingredienser:

  • SPF 30 – beskytter mod solens stråler
  • er hypoallergen og uden konserveringsmidler
  • klinisk testet

Anvendelse:
Påfør foundation på huden efter at have behandlet den med fugtighedscreme eller primer. Fordel den omhyggeligt og ligeligt med en makeupbørste, fingrene eller en applikatorsvamp.

Egenskaber

Konsistens
creme
Tonetype
til alle hudtyper
Dækning
Fuld
Solbeskyttelse
med SPF
Effekt
vandtæt
Foundationskygge
pænt
Det tjekkiske mærke Dermacol har perfektioneret huden og passet på kvinders skønhed i mere end et halvt århundrede. Det blev skabt i Prags filmstudier, hvor makeupartister fra filmens verden slog sig sammen med dermatologer fra Prague Institute of Medical Cosmetics. Sammen skabte de Dermacols high coverage-foundation, designet til både professionelle og hverdagsbrug. På verdensplan var Dermacol Makeup Cover en af de første foundations nogensinde, og den blev hurtigt et kæmpehit, der nåede hele vejen til Hollywood i 1990erne. Dermacol afbrød samarbejdet med filmstudierne og blev et uafhængigt, rent tjekkisk mærke, som lige siden har været et symbol på skønhed for kvinder. Dermacols produkter fik endda succes uden for Tjekket, og mærket kan i dag købes i mere end 60 lande. I de senere år har mænd også fået øjnene op for produkterne, så virksomheden har lanceret deres første komplette Dermacol-kollektion til mænd.