Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus Eau de Parfum til kvinder

Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus Eau de Parfum til kvinder
Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus Eau de Parfum til kvinder
50 ml
210,90kr

Kode: DER2257 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus
Ingredienser

Tillad dig selv en forfriskelse, ikke bare på en varm sommerdag. Eau de parfumen til kvinder Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus vil indhylde dig i en duft fuld af citrusnuancer og vække dine sanser.

  • citrusduft
  • blomsterduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lavendel, Liljekonval
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Viol, Jasmin
Parfumekategori
citron, blomstret

Om mærket Dermacol

Det tjekkiske mærke Dermacol har perfektioneret huden og passet på kvinders skønhed i mere end et halvt århundrede. Det blev skabt i Prags filmstudier, hvor makeupartister fra filmens verden slog sig sammen med dermatologer fra Prague Institute of Medical Cosmetics. Sammen skabte de Dermacols high coverage-foundation, designet til både professionelle og hverdagsbrug. På verdensplan var Dermacol Makeup Cover en af de første foundations nogensinde, og den blev hurtigt et kæmpehit, der nåede hele vejen til Hollywood i 1990erne. Dermacol afbrød samarbejdet med filmstudierne og blev et uafhængigt, rent tjekkisk mærke, som lige siden har været et symbol på skønhed for kvinder. Dermacols produkter fik endda succes uden for Tjekket, og mærket kan i dag købes i mere end 60 lande. I de senere år har mænd også fået øjnene op for produkterne, så virksomheden har lanceret deres første komplette Dermacol-kollektion til mænd.

Anmeldelse Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus