DoveDermaSpa Summer Revived Farvet lotion

Dove DermaSpa Summer Revived Farvet lotion
Dove DermaSpa Summer Revived Farvet lotion
Specialtilbud
35,00kr
Fair to Medium 200 ml
Kode: DOV1612 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 28.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 28.9.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 24.9.2021

Beskrivelse Dove DermaSpa Summer Revived
Egenskaber

Du kan blive naturligt solbrun året rundt. Du kan blot anvende den tonende bodylotion Dove Derma Spa Summer Revived. Den giver huden et strålende bronzeskær, og i tilgift tilfører den fugt i dybden. Uanset om det er januar eller juli, vil din hud altid se ud, som om du netop er kommet tilbage fra en eksotisk ø.

Egenskaber:

  • giver et naturligt bronzeagtigt skær
  • gør huden blød og hydreret
  • stimulerer og nærer huden dejligt
  • er nem at smøre ud og trænger hurtigt ind
  • egner sig også til følsom hud

Ingredienser:

  • naturlige tonende stoffer og Cell-Moisturises teknologi – de vigtigste fugtgivende ingredienser er skabt af naturlige olier og frø

Anvendelse:
Påfør bodylotion jævnt over hele kroppen. Anvend peeling først for at opnå et optimalt resultat.

Egenskaber

Konsistens
lotion
Hudtype
sensitiv, til alle hudtyper

Om mærket Dove

Dove står bag kropsplejeprodukter af høj kvalitet, der sørger for perfekt næring og fugt til din hud. Det første Dove-produkt blev introduceret på det amerikanske marked i 1957. Den cremede sæbe indeholdt 25% fugtighedscreme og forårsagede en sand revolution inden for kropspleje ved at tilbyde et alternativ til almindelige sæber, som havde det med at tørre huden ud.

Dove-produkter, herunder deodoranter, antiperspiranter, sæber, intimhygiejne produkter, brusebads- og badeprodukter og kropsplejeprodukter sælges i dag i mere end 75 lande verden over. Mærket bruger talrige nyskabende patenterede teknologier.

Dove har en målsætning om at tilbyde næring og hydrering til huden, og deres mission er ikke alene at give dig kvalitetsprodukter til den perfekte krops- og hudpleje, men også at hjælpe kunder over hele verden med at realisere deres skønhedspotentiale. Dove ønsker at alle føler sig mere attraktive.

Anmeldelse Dove DermaSpa Summer Revived