DoveGo Fresh Antiperspirant Stick 48 timer

Dove Go Fresh Antiperspirant Stick 48 timer
Dove Go Fresh Antiperspirant Stick 48 timer
Pear & Aloe Vera Scent 40 ml

Kode: DOV1726 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Dove Go Fresh
Egenskaber

Antiperspiranten Dove Go Fresh absorberer sveden og neutraliserer lugten optimalt. Giver dig en følelse af friskhed og renhed hver dag.

Egenskaber:

  • beskytter effektivt mod sved
  • neutraliserer lugt
  • sikrer optimal absorbering af sved
  • efterlader en langvarig frisk følelse

Brugsvejledning:
Påføres den rene og tørre hud under armene.

Fuld sammensætning

CYCLOPENTASILOXANE, ALUMINUM ZIRCONIUM TETRACHLOROHYDREX GLY, STEARYL ALCOHOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, PPG-14 BUTYL ETHER, HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-8, PARFUM, DIMETHICONE, POLYETHYLENE, SILICA, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, STEARETH-100, BHT, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, LINALOOL. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Emballagetype
Deodorantstick
Hudtype
til alle hudtyper
Aktive ingredienser
aloe vera

Om mærket Dove

Dove står bag kropsplejeprodukter af høj kvalitet, der sørger for perfekt næring og fugt til din hud. Det første Dove-produkt blev introduceret på det amerikanske marked i 1957. Den cremede sæbe indeholdt 25% fugtighedscreme og forårsagede en sand revolution inden for kropspleje ved at tilbyde et alternativ til almindelige sæber, som havde det med at tørre huden ud.

Dove-produkter, herunder deodoranter, antiperspiranter, sæber, intimhygiejne produkter, brusebads- og badeprodukter og kropsplejeprodukter sælges i dag i mere end 75 lande verden over. Mærket bruger talrige nyskabende patenterede teknologier.

Dove har en målsætning om at tilbyde næring og hydrering til huden, og deres mission er ikke alene at give dig kvalitetsprodukter til den perfekte krops- og hudpleje, men også at hjælpe kunder over hele verden med at realisere deres skønhedspotentiale. Dove ønsker at alle føler sig mere attraktive.

Anmeldelse Dove Go Fresh