DoveMen+Care Cool Fresh Brusegel til krop og ansigt

Dove Men+Care Cool Fresh Brusegel til krop og ansigt
Dove Men+Care Cool Fresh Brusegel til krop og ansigt
400 ml

Kode: DOV1681 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Dove Men+Care Cool Fresh
Egenskaber

Showergelen Dove Men+Care Cool Fresh gør den nødvendige hverdagshygiejne til en enestående forfriskende oplevelse.

Egenskaber:

  • vasker huden og fjerner urenheder
  • nærer huden og plejer den
  • Skummer meget under vask
  • giver huden en følelse af komfort tilbage
  • giver intensiv fugt

Brugsvejledning:
Anvendes i brusebadet eller i badet på hele kroppen. Skyl derefter med varmt vand. Egner sig til hverdagsbrug.

Fuld sammensætning

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, PETROLATUM, ACRYLATES COPOLYMER, CITRIC ACID, COCAMIDE MEA, DMDM HYDANTOIN, GLYCERIN, PARFUM, PPG-12, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, LINALOOL. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Dove

Dove står bag kropsplejeprodukter af høj kvalitet, der sørger for perfekt næring og fugt til din hud. Det første Dove-produkt blev introduceret på det amerikanske marked i 1957. Den cremede sæbe indeholdt 25% fugtighedscreme og forårsagede en sand revolution inden for kropspleje ved at tilbyde et alternativ til almindelige sæber, som havde det med at tørre huden ud.

Dove-produkter, herunder deodoranter, antiperspiranter, sæber, intimhygiejne produkter, brusebads- og badeprodukter og kropsplejeprodukter sælges i dag i mere end 75 lande verden over. Mærket bruger talrige nyskabende patenterede teknologier.

Dove har en målsætning om at tilbyde næring og hydrering til huden, og deres mission er ikke alene at give dig kvalitetsprodukter til den perfekte krops- og hudpleje, men også at hjælpe kunder over hele verden med at realisere deres skønhedspotentiale. Dove ønsker at alle føler sig mere attraktive.

Anmeldelse Dove Men+Care Cool Fresh