Dsquared2 Red Wood Parfumeret kropslotion til kvinder

Dsquared2 Red Wood Parfumeret kropslotion til kvinder
Dsquared2 Red Wood Parfumeret kropslotion til kvinder
Fri levering
200 ml
281,70kr

Kode: DS200783 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Dsquared2 Red Wood
Ingredienser

Nyd den luksuriøse duft i dine morgen- og aftenritualer på badeværelset. Kropsplejepræparatet Dsquared2 Red Wood kærtegner dine sanser og vil være din favoritduft, når du vil forkæle din hud.

Egenskaber:

  • vil glæde enhver kvinde
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave
  • er god at påføre, trænger let ind

Ingredienser

Konsistens
lotion

Om mærket Dsquared2

Born in Canada, Made in Italy. Sådan lyder sloganet for modemærket Dsquared2, hvis kreationer forener verdenstrends med italiensk stil og tidløshed. Lige så originale, fulde af stil og provokerende, som dette italienske mærkes tøj er også parfumerne fra Dsquared2.

Det er det canadiske tvillingepar Dean og Dan Caten, der står bag mærket Dsquared2, og som i 1986 sammen grundlagde DEanDan, et modemærke for kvinder. I 1991 flyttede brødrene til Milano, hvor de arbejdede som designere for modehusene Versace og Diesel. I 1995 etablerede de sammen deres eget mærke, Dsquared2, der også er blevet populært hos verdenskendte berømtheder som Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake og Christina Aguilera.

Mærkets første duft til mænd – Dsquared2 He Wood – blev lanceret i 2007. Året efter kom der også en Eau de Parfum til kvinder, Dsquared2 She Wood. Som det fremgår bare af navnet, så spillede noter af træ en hovedrolle i begge dufte. Det er også værd at nævne Wood Dsquared2 Pour Homme – en citrusagtig duft med noter af træ til mænd, og Eau de Toilette Wood Dsquared2 Pour Femme til kvinder, der brillerer med sine noter af blomster og træ.

Anmeldelse Dsquared2 Red Wood