Gå videre til hovedindhold

Dunhill

Dunhill

Mere end 100 års historie. Opmærksomhed på detaljer. Førsteklasses kvalitet, der tilfredsstiller selv den mest krævende kunde. Dette er Dunhill-mærket, der producerer luksusmode, accessoires og parfumer til ægte gentlemen.

Historien om dette britiske mærke begyndte i 1893, da en ung Alfred Dunhill overtog sin fars sadelmageri og omdannede det til en butik med lædertilbehør til biler. Senere udvidede Dunhill sortimentet med læder-accessoires og tøj, og i 1934 så den første Dunhill parfume dagens lys.

Hos Dunhill finder du nu snesevis af herredufte, der er lige så maskuline og sofistikerede som deres accessoires. Prøv fx Dunhill Icon eau de parfum til mænd med sine aromatiske og træagtige noter, eller Dunhill Desire eau de toilette, som vil overbevise dig med sin orientalske og træagtige duft. Eller hvad med Dunhill Century eau de parfum, der er fuld af krydrede noter? Hos Dunhill finder du nu snesevis af herredufte, der er lige så maskuline og sofistikerede som deres accessoires. Prøv fx Dunhill Icon eau de parfum til mænd med sine aromatiske og træagtige noter, eller Dunhill Desire eau de toilette, som vil overbevise dig med sin orientalske og træagtige duft. Eller hvad med Dunhill Century eau de parfum, der er fuld af krydrede noter? 

Se hele teksten skjul tekst