Skip to main content

EisenbergClassique Démaquillant Pur Biphase To-fase vandfast makeupfjerner

Eisenberg Classique Démaquillant Pur Biphase To-fase vandfast makeupfjerner
Eisenberg Classique Démaquillant Pur Biphase To-fase vandfast makeupfjerner
Fri levering
150 ml
416,00kr

På lager | Kode: EIS0161
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
tirsdag 1.2.2022

Præparat til fjernelse af makeup Eisenberg Classique Démaquillant Pur Biphase fjerner perfekt makeup og andre urenheder og efterlader en blød og ren hud.

Egenskaber:

  • fjerner effektivt makeup fra huden
  • opløser også vandfast makeup perfekt
  • styrker og nærer øjenvipperne

Brugsvejledning:
Ryst grundigt før brug. Hæld på en vatrondel, læg på de lukkede øjne og lad det virke et øjeblik.

Fuld sammensætning

AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXADECANE, BUTYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, PANTHENOL, BISABOLOL, POTASSIUM CHLORIDE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT, BACILLUS FERMENT, BENZYL ALCOHOL, LACTOSE, LACTIS PROTEINUM (WHEY PROTEIN), BENZOIC ACID, LACTIC ACID, BELLIS PERENNIS (DAISY) FLOWER EXTRACT. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
emulsion
Tonetype
til alle hudtyper
Aktive ingredienser
Med panthenol

EISENBERG Paris er et fransk luksusmærke for både kvinder og mænd, der præsenterer en samling af højteknologiske produkter, der spænder over hud- og kropspleje, makeup, solpeje og unikke kollektioner af fortryllende parfumer. Mærket er skabt og udviklet af José Eisenberg, hvis store erfaring fra skønhedsverden og den højteknologiske forskning har resulteret i en helt unik baggrundshistorie.EISENBERG Paris er en verdensklassespecialist i hudpleje forenet med videnskab og natur, og deres forskning har ført til den revolutionære TRIO-MOLECULAR® FORMULA, hvorved tre molekyler arbejder sammen om at regenerere, aktivere og ilte huden. José Eisenberg baserede sin 15 år lange forskning på den kombinerede virkning og foryngende effekt ved de biokosmetiske molekyler enzymer, cytokiner og biostimulanter. Den internationalt patenterede TRIO-MOLECULAR® FORMULA er udviklet til at imødekomme både mænd og kvinders behov og er at finde i kernen af ethvert hudplejeprodukt fra EISENBERG Paris. José Eisenbergs kreative talent og passion rækker også til sammensætningen af vidunderlige parfumer og koncepter, såsom L’Art du Parfum og Latin Oriental-kollektionerne. Kunsten og parfumernes verden forenes i hans kreationer, der omfatter en bred række af delikate og mere kraftfulde dufte, alle indkapslet i prægtige, udsøgte flasker. EISENBERGs hudplejeprodukter og parfumer er hæderkronede og prisbelønnede på verdensplan.