EisenbergEau Fraîche Eau de Parfum til mænd

Eisenberg Eau Fraîche Eau de Parfum til mænd
Eisenberg Eau Fraîche Eau de Parfum til mænd
Fri levering
30 ml
445,00kr

Mere end 5 stk. på lager | Kode: EIS0134
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

En tidløs klassiker, der hylder maskulin elegance og naturlig karisma. Eau de parfumen til mænd Eisenberg Eau Fraîche bliver hurtigt en uundværlig del af din personlighed.

  • citrusduft
  • træduft
  • krydderduft
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Fuld sammensætning

ALCOHOL, DENATONIUM BENZOATE (BITREX), AQUA (WATER),BHT, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, D-LIMONENE, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, EVERNIA PRUNASTRI EXTRACT, 85 % VOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Ingefær, Grapefrugt, Mandarin, Citron, Kardemomme, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Enebærbusk, Palisander , Lavendel, Estragon, Salvie, Patchouli
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Træagtige noter
Parfumekategori
aromatisk, krydret

EISENBERG Paris er et fransk luksusmærke for både kvinder og mænd, der præsenterer en samling af højteknologiske produkter, der spænder over hud- og kropspleje, makeup, solpeje og unikke kollektioner af fortryllende parfumer. Mærket er skabt og udviklet af José Eisenberg, hvis store erfaring fra skønhedsverden og den højteknologiske forskning har resulteret i en helt unik baggrundshistorie.EISENBERG Paris er en verdensklassespecialist i hudpleje forenet med videnskab og natur, og deres forskning har ført til den revolutionære TRIO-MOLECULAR® FORMULA, hvorved tre molekyler arbejder sammen om at regenerere, aktivere og ilte huden. José Eisenberg baserede sin 15 år lange forskning på den kombinerede virkning og foryngende effekt ved de biokosmetiske molekyler enzymer, cytokiner og biostimulanter. Den internationalt patenterede TRIO-MOLECULAR® FORMULA er udviklet til at imødekomme både mænd og kvinders behov og er at finde i kernen af ethvert hudplejeprodukt fra EISENBERG Paris. José Eisenbergs kreative talent og passion rækker også til sammensætningen af vidunderlige parfumer og koncepter, såsom L’Art du Parfum og Latin Oriental-kollektionerne. Kunsten og parfumernes verden forenes i hans kreationer, der omfatter en bred række af delikate og mere kraftfulde dufte, alle indkapslet i prægtige, udsøgte flasker. EISENBERGs hudplejeprodukter og parfumer er hæderkronede og prisbelønnede på verdensplan.