EisenbergExcellence Sérum Diamant Lysnende serum mod rynker Med diamantstøv

Eisenberg Excellence Sérum Diamant Lysnende serum mod rynker Med diamantstøv
Eisenberg Excellence Sérum Diamant Lysnende serum mod rynker Med diamantstøv
Fri levering
30 ml
2.239,00kr

Mere end 5 stk. på lager | Kode: EIS0233
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Hudserum Eisenberg Excellence Sérum Diamant er et præparat med et højt indhold af effektive stoffer. Takket være den får din hud den bedste pleje.

Egenskaber:

  • giver huden sin friskhed og ungdommelige skønhed tilbage

Brugsvejledning:
Brug fingerspidserne til at slå let på den rene hud, indtil en passende mængde serum er trængt ind. Kom det på ansigtet, halsen og det øverste af brystet. Fortsæt med din yndlings dag-/natpleje.

Fuld sammensætning

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), MICA, PHENOXYETHANOL, PPG-26-BUTETH-26, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG- 40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PANTHENOL, SILICA, PARFUM (FRAGRANCE), CARBOMER, DIAMOND POWDER, DISODIUM EDTA, FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, PROPYLENE GLYCOL, PALMITOYL DIPEPTIDE-5 DIAMINOBUTYROYL HYDROXYTHREONINE, PALMITOYL DIPEPTIDE-5 DIAMINOHYDROXYBUTYRATE, PEUCEDANUM OSTRUTHIUM LEAF EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, BACILLUS FERMENT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, CITRONELLOL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LACTOSE, BENZOIC ACID, LACTIS PROTEINUM (WHEY PROTEIN), LACTIC ACID. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper, Rynker og moden hud
Effekter
Hydrering, Foryngende, Lysnende, løftende, Regenerering, Nærende, Beskyttelse fra elementerne, replumping
Bruges ved
dag, dag og nat

EISENBERG Paris er et fransk luksusmærke for både kvinder og mænd, der præsenterer en samling af højteknologiske produkter, der spænder over hud- og kropspleje, makeup, solpeje og unikke kollektioner af fortryllende parfumer. Mærket er skabt og udviklet af José Eisenberg, hvis store erfaring fra skønhedsverden og den højteknologiske forskning har resulteret i en helt unik baggrundshistorie.EISENBERG Paris er en verdensklassespecialist i hudpleje forenet med videnskab og natur, og deres forskning har ført til den revolutionære TRIO-MOLECULAR® FORMULA, hvorved tre molekyler arbejder sammen om at regenerere, aktivere og ilte huden. José Eisenberg baserede sin 15 år lange forskning på den kombinerede virkning og foryngende effekt ved de biokosmetiske molekyler enzymer, cytokiner og biostimulanter. Den internationalt patenterede TRIO-MOLECULAR® FORMULA er udviklet til at imødekomme både mænd og kvinders behov og er at finde i kernen af ethvert hudplejeprodukt fra EISENBERG Paris. José Eisenbergs kreative talent og passion rækker også til sammensætningen af vidunderlige parfumer og koncepter, såsom L’Art du Parfum og Latin Oriental-kollektionerne. Kunsten og parfumernes verden forenes i hans kreationer, der omfatter en bred række af delikate og mere kraftfulde dufte, alle indkapslet i prægtige, udsøgte flasker. EISENBERGs hudplejeprodukter og parfumer er hæderkronede og prisbelønnede på verdensplan.