Skip to main content

Elizabeth ArdenEight Hour Cream Targeted Sun Defence Stick Solcreme stick SPF 50

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Targeted Sun Defence Stick Solcreme stick SPF 50
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Targeted Sun Defence Stick Solcreme stick SPF 50
6,8 g
156,00kr

På lager | Kode: ELA0258
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
tirsdag 1.2.2022

Solbeskyttelsespræparatet Elizabeth Arden Eight Hour Cream Targeted Sun Defence Stick er en nødvendig del af hudplejen ved ophold i solen.

Egenskaber:

  • beskytter huden mod UVA og UVB stråler
  • beskytter huden mod for tidlig ældning
  • forhindrer en ujævn pigmentering af huden
  • virker mod udtørring af huden
  • præparatet egner sig både til solrigt, køligt og blæsende vejr
  • er let at smøre ud og efterlader ikke en fedtet film
  • nem og hurtig påføring
  • produkt er vandafvisende
  • dermatologisk testet
  • produktet skaber ikke bumser eller hudorme

Brugsvejledning:
Påføres på huden umiddelbart inden du går ud i solen.

Fuld sammensætning

OXYBENZONE/OXYBENZON/OSSIBENZONE/OXIBENZONA OCTYLDODECYL MYRISTATE, POLYETHYLENE, PHENYL TRIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HOMOSALATE, OCTOCRYLENE, BENZOPHENONE-3, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM/FRAGRANCE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
balsam
Tonetype
til alle hudtyper
SPF
høj beskyttelse (SPF 30 - SPF 50)

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.