Elizabeth Arden My Fifth Avenue GavesætI. til kvinder

Elizabeth Arden My Fifth Avenue Gavesæt  I. til kvinder
Elizabeth Arden My Fifth Avenue Gavesæt  I. til kvinder

Kode: ELA06167 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Eau de Parfum 50 ml + Kropslotion 100 ml

Duftbeskrivelse Elizabeth Arden My Fifth Avenue
Ingredienser

Leder du efter en ideel gave til din elskede bedre halvdel, søster eller mor? Parfumesættet Elizabeth Arden My Fifth Avenue vil med garanti trylle et smil frem på ansigtet på dine nærmeste.

Egenskaber:

  • sættet indholder duft og kosmetiktilbehør fra samme kollektion
  • parfumekosmetikken forlænger duften
  • frisk duft, ideel til varmt vejr
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • gaveidé, der med garanti vil glæde

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Kropslotion 100 ml

Ingredienser

Parfumekategori
blomstret, træagtig
Sættype
Gavesæt

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden My Fifth Avenue