Elizabeth ArdenPrevage Brow Enhancing Serum Vækstserum Til øjenvipper og øjenbryn

Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum Vækstserum Til øjenvipper og øjenbryn
Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum Vækstserum Til øjenvipper og øjenbryn
4 ml
557,40kr

På lager | Kode: ELA1770
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Produktet Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum fremhæver dit look og understreger dine skønne øjne.

Egenskaber:

  • sikrer større tæthed
  • styrker og nærer øjenvipperne

Brugsvejledning:
Påføres langs øjenvipperne både over og under øjet. Undgå direkte kontakt med øjnene.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.