Elizabeth ArdenPrevage Progressive Renewal Treatment Regenererende behandling Lysnende og udglattende effekt

Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal Treatment Regenererende behandling Lysnende og udglattende effekt
Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal Treatment Regenererende behandling Lysnende og udglattende effekt
4 x 10 ml
1.250,00kr

På lager | Kode: ELA06163
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022
Tonetype
Rynker og moden hud
Effekter
Foryngende, Lysnende, løftende, Poreminimerende, Ensartet, Beskyttelse fra elementerne
Bruges ved
dag og nat

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.