Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette til kvinder

Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette til kvinder
Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette til kvinder
50 ml
193,10kr

Kode: ELA1670 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Elizabeth Arden White Tea
Ingredienser

Fordyb dig i et harmonisk øjeblik med en dampende kop te til at hygge sig med. Nyd den ukomplicerede renhed i Eau de Toiletten til kvinder, Elizabeth Arden White Tea, med alle dine sanser.

  • en ren, blomster- og træagtig duft
  • til den sensuelle kvinde
  • egnet til hverdagsbrug

Duftens komposition
Eau de Toilettens topnoter skabes af brusende, italiensk mandarin, bregner, muskatsalvie og friske havnoter. I duftkompositionens hjerte vil du opfange betydelige akkorder af hvid te, opkvikkende mynte og den blide essens af sibirisk, hvid iris. I duftens bund bliver en blanding af eksotiske træarter på perfekt vis suppleret med ambrette, ambra og søde tonkabønner.

Duftens historie
Eau de Toiletten er inspireret af den velgørende følelse, man oplever ved den første mundfuld te, mens man sidder og betragter de luftige, hvide skyer, der glider hen over den blå himmel. Designerne af duften, Elizabeth Arden White Tea, er Rodrigo Flores-Roux, Caroline Sabas og Guillaume Flavigny.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Muskatelsalvie, Havnoter, Mandarin, Bregne
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Hvid iris, Hvid te, Maté
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Ambrette, Tonkabønner, Eksotiske træagtige planter
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden White Tea