Estée Lauder Spellbound Eau de Parfum til kvinder

Estée Lauder Spellbound Eau de Parfum til kvinder
Estée Lauder Spellbound Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
50 ml
496,70kr

Kode: EST0728 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Estée Lauder Spellbound
Ingredienser

Hvor forførende en duft fra Orienten kan være, afslører eau de parfumen til kvinder Estée Lauder Spellbound . Hemmelighedsfuld og det strejf af magi, som den udstråler, vækker alles nysgerrighed omkring dig.

  • orientalsk duft
  • blomsterduft
  • bliver værdsat af kvinden med den romantiske sjæl
  • duft af varme, ideel til koldt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rose, Frugtige noter, Brasiliansk palisander, Citron, Abrikos, Liljekonval
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kardemomme, Lilje, Appelsinblomst , Jasmin, Havenellike, Tuberose, Påskelilje, Heliotrop
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Opopanax, Feberbusk, Moskus, Rav, Sandeltræ, Vetiver, Desmerdyr, Vanilje
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket Estée Lauder

Estée Lauder er navngivet efter mærkets grundlægger, som skabte en revolution i det 20. århundredes modeverden. Som niece til en apoteker søgte Estée ind til kosmetikfaget i en ung alder, og inden længe blandede hun sin første ansigtscreme. I 1946 solgte hun sine første Estée Lauder-produkter.

 

Estée Lauder-mærket blev bygget på et fundament af dedikation, vedholdenhed og passion. Estée besøgte ofte skønhedssaloner over hele New York, og mærket fik succes takket være de personlige anbefalinger fra individuelle kunder, som medførte at Estée Lauders hudplejeprodukter hurtigt art blev berømte.

Den lille virksomhed udviklede sig gradvist til et kvalitetsmærke med internationalt format. Den ikoniske Estée Lauder-foundation er i dag en integreret del af mange kvinders makeuptaske, og Estée Lauder-ansigtscremen er noget af det bedste, din hud kan udsættes for, i kraft af dens luksusingredienser og videnskabelige fundament. Estée Lauders filosofi er ret enkelt - enhver kvinde kan komme til at se godt ud, uanset alder.

Anmeldelse Estée Lauder Spellbound