Flydende foundation

FILTER PÅ
  • Flydende
Filter
Prisklasse

til

Mærke
Vis mere
Dækning
Solbeskyttelse
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   5
Bestsellere

Und dig selv en blød, glansfuld og fejlfri hud! Flydende makeup er let at påføre, den går perfekt i ét med din hud og giver et naturligt udseende.

Hvilken hudtype er flydende makeup bedst til?

Flydende makeup kan man bruge på de forskelligste hudtyper. Det er lige meget, om huden er mere til den tørre eller fedtede side. Har du tør hud skal du vælge fugtighedsmakeup, har du fedtet hud, skal du vælge præparater uden olie. Den fine konsistens sørger for en naturlig dækning og efterlader huden blød og klar til arbejde såvel som en date!

Fordele ved flydende makeup

  • Den giver huden et køligt look
  • Giver huden fugt
  • Stopper ikke porerne til
  • Takket være en let påføring er den også god til nybegyndere

Hvordan påføres flydende makeup?

Flydende makeup kan påføres med en børste, en makeupsvamp eller med fingrene. Det er hurtigst at bruge en makeupbørste, en makeupsvamp gør det til gengæld muligt at lægge flere lag naturligt for at opnå en større dækning. Hvis man bruger fingrene, bliver makeuppen varmet op til kropstemperatur og sidder bedre fast på huden. Men man skal ikke bare smøre makeuppen på, men grundigt arbejde den ind i huden.

Afstem dit look til perfektion

Med den perfekte makeup vil du føle dig mere selvsikker og smuk. Hvis du vil nyde et perfekt look fra morgen til aften, skal du huske en foundation under makeuppen og pudder, som du bruger til at mattere T-zonen og fremtrylle en betagende finish.