FOREOBear™ Mini apparat til ansigtstoning Mini

FOREO Bear™ Mini apparat til ansigtstoning Mini
FOREO Bear™ Mini apparat til ansigtstoning Mini
Pearl Pink
1.481,00kr

  • FOREO Bear™ Mini apparat til ansigtstoning Mini
  • FOREO Bear™ Mini apparat til ansigtstoning Mini
På lager | Kode: FOR05199
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
Not allowed

Kan downloades:

User's guide can be found HERE

Tonetype
til alle hudtyper
Strømtilførselstype
genopladelig
Effekter
Foryngende, løftende, styrkende

FOREO sætter en ny standard for skønhed og sundhed inden for hudpleje. Mærkets filosofi er baseret på den overbevisning, at når du har det godt, så ser du også skøn ud. Det revolutionerende FOREO LUNA™-system til hudrens, som er udviklet af den svenske virksomhed i 2013, vil hjælpe dig med at få denne oplevelse igen og igen.

 

De akustiske rensebørster fra FOREO er lavet af hypoallergisk, ikke-porøs silikone, som sikrer, at de opfylder de høje krav til hygiejne. Mere end 8.000 akustiske pulsslag i minuttet og et unikt design garanterer i samspil en nænsom og dybtgående rensning af din hud. Efter hver brug vil din hud blive renere, blødere og mere lysende.

Du kan vælge fra et bredt udvalg af produkter. Ud over basisudgaven FOREO LUNA finder ud også FOREO LUNA 2 med en foryngende effekt, den kompakt FOREO LUNA mini 2, den rejsevenlige LUNA go eller den mindste, LUNA play. FOREO ISSA-tandbørsten og FOREO IRIS-børsten til at massere området omkring øjnene er også meget populære.

FOREOs produkter egner sig til forskellige hudtyper og er tilgængelige i mange farverige og legende udgaver. Vælg din favorit!