FOREOBear™ apparat til ansigtstoning

FOREO Bear™ apparat til ansigtstoning
FOREO Bear™ apparat til ansigtstoning
Mint
2.180,76kr

På lager | Kode: FOR05237
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
Not allowed

Et intelligent apparat, der toner huden som en krævende workout. Det er apparatet til ansigtstoning, FOREO Bear Fuchsia, der anvender mikrostrømsteknologi med 5 intensitetsniveauer og T-Sonic-pulseringer til at give en opstrammende effekt, tone og fremhæve ansigtets konturer. Det bidrager til at reducere rynker, og samtidig plejer det huden på hagen, kinderne, halsen og i panden.

Ved regelmæssig brug giver FOREO Bear synlige og langvarige resultater. Den er nem at oplade, og den egner sig fantastisk til alle hudtyper og aldersgrupper. Husk at påføre FOREO ledende serum, når du bruger apparatet, hvilket garanterer en sikker behandling og et maksimalt resultat.

Egenskaber:

 • gør huden fastere, opstrammer og toner den, fremhæver ansigtets konturer
 • masserer ansigtet blidt, hvilket gør det mere strålende
 • hjælper med at reducere rynker og træthedstegn i huden
 • bidrager til en bedre absorption af plejeprodukter
 • giver langvarige synlige resultater
 • velegnet til alle hudtyper

Tekniske specifikationer:

 • fremstillet af 100 % ultrahygiejnisk silikone og forkromede zinklegeringer
 • Anti-Shock System™ justerer mikrostrømmens intensitet efter hudens modstandsdygtighed
 • opladning med USB-kabel, holder op til 90 ganges brug på én opladning
 • forbundet til mobilappen for iOS og Android
 • 5 intensitetsniveauer for mikrostrøm og T-Sonic-pulseringer
 • ergonomisk design med 1 knap
 • 3-minutters program

Anvendelse:
Download appen FOREO For You. Aktivér Bluetooth, og synkronisér apparatet med appen. Fjern makeup, hudfedt og urenheder fra huden med et oliefrit produkt. Påfør et tyndt lag FOREO ledende serum på ansigtet til at give en sikker og effektiv behandling, og massér det ind i huden. Vælg et af de programmerede intensitetsniveauer til behandling og mikrostrøm ved hjælp af appen eller ved at trykke på universalknappen. Bevæg apparatet BEAR henover huden på de valgte steder i 3 minutter. Når behandlingen er færdig, slukkes apparatet. Brug i 3 minutter 1× dagligt.

Tip fra Notino:
Efter brug af apparatet FOREO Bear Mini fortsætter du med din sædvanlige hudpleje, ideelt med præparatet SERUM SERUM SERUM.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Strømtilførselstype
genopladelig
Effekter
Foryngende, løftende, styrkende

FOREO sætter en ny standard for skønhed og sundhed inden for hudpleje. Mærkets filosofi er baseret på den overbevisning, at når du har det godt, så ser du også skøn ud. Det revolutionerende FOREO LUNA™-system til hudrens, som er udviklet af den svenske virksomhed i 2013, vil hjælpe dig med at få denne oplevelse igen og igen.

 

De akustiske rensebørster fra FOREO er lavet af hypoallergisk, ikke-porøs silikone, som sikrer, at de opfylder de høje krav til hygiejne. Mere end 8.000 akustiske pulsslag i minuttet og et unikt design garanterer i samspil en nænsom og dybtgående rensning af din hud. Efter hver brug vil din hud blive renere, blødere og mere lysende.

Du kan vælge fra et bredt udvalg af produkter. Ud over basisudgaven FOREO LUNA finder ud også FOREO LUNA 2 med en foryngende effekt, den kompakt FOREO LUNA mini 2, den rejsevenlige LUNA go eller den mindste, LUNA play. FOREO ISSA-tandbørsten og FOREO IRIS-børsten til at massere området omkring øjnene er også meget populære.

FOREOs produkter egner sig til forskellige hudtyper og er tilgængelige i mange farverige og legende udgaver. Vælg din favorit!