Skip to main content

FOREOLuna™ Go Sonisk hud rensebørste Rejsepakke

FOREO Luna™ Go Sonisk hud rensebørste Rejsepakke
FOREO Luna™ Go Sonisk hud rensebørste Rejsepakke
Kombineret hud
874,50kr

1 tilgængelig | Kode: FOR0064
1
Post Nord MyPack Home
mandag 31.1.2022
Afhentning i butik
mandag 31.1.2022
UPS Air Mail
Not allowed

Den elektriske rensebørste FOREO Luna™ Go fjerner perfekt urenheder, hudtalg og døde hudceller fra din hud.

Egenskaber:

  • efterlader huden glat og frisk
  • hjælper med at forny hudceller

Brugsvejledning:
Find flere informationer i vedlagte manual.

Egenskaber

Tonetype
sensitiv
Strømtilførselstype
genopladelig

FOREO sætter en ny standard for skønhed og sundhed inden for hudpleje. Mærkets filosofi er baseret på den overbevisning, at når du har det godt, så ser du også skøn ud. Det revolutionerende FOREO LUNA™-system til hudrens, som er udviklet af den svenske virksomhed i 2013, vil hjælpe dig med at få denne oplevelse igen og igen.

 

De akustiske rensebørster fra FOREO er lavet af hypoallergisk, ikke-porøs silikone, som sikrer, at de opfylder de høje krav til hygiejne. Mere end 8.000 akustiske pulsslag i minuttet og et unikt design garanterer i samspil en nænsom og dybtgående rensning af din hud. Efter hver brug vil din hud blive renere, blødere og mere lysende.

Du kan vælge fra et bredt udvalg af produkter. Ud over basisudgaven FOREO LUNA finder ud også FOREO LUNA 2 med en foryngende effekt, den kompakt FOREO LUNA mini 2, den rejsevenlige LUNA go eller den mindste, LUNA play. FOREO ISSA-tandbørsten og FOREO IRIS-børsten til at massere området omkring øjnene er også meget populære.

FOREOs produkter egner sig til forskellige hudtyper og er tilgængelige i mange farverige og legende udgaver. Vælg din favorit!