Garnier Bio Argan Fugtende spray til ansigt

Garnier Bio Argan Fugtende spray til ansigt
Garnier Bio Argan Fugtende spray til ansigt
Ny
150 ml
27,20kr

Kode: GAR06026 | På lager
1
Gave til dig
Køb produkter fra mærkerne L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline, Garnier, MIXA og essie for over 230 kr., og vi sender hele din ordre til dig fragtfrit.
GLS
onsdag 12.5.2021
UPS Air Mail
mandag 10.5.2021

Beskrivelse Garnier Bio Argan
Egenskaber

Kropssprayen Garnier Bio Argan sikrer dig en behagelig friskhed når som helst i løbet af dagen.

Egenskaber:

  • dufter behageligt
  • fugter og smidiggør blidt

Brugsvejledning:
Anvendes når som helst i løbet af dagen.

Egenskaber

Emballagetype
Spray
Tonetype
til alle hudtyper
Hudtype
til alle hudtyper
Effekter
Hydrering, Nærende
Solbeskyttelse
uden SPF
Aktive ingredienser
arganolie

Om mærket Garnier

Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.

Anmeldelse Garnier Bio Argan