GarnierBotanical Ansigtslotion til normal og kombineret hud

Garnier Botanical Ansigtslotion til normal og kombineret hud
Garnier Botanical Ansigtslotion til normal og kombineret hud
200 ml
26,90kr

På lager | Kode: GAR1275
1
Post Nord MyPack Home
mandag 31.1.2022
Afhentning i butik
mandag 31.1.2022
UPS Air Mail
I morgen torsdag 27.1.2022

Tonicpræparat Garnier Botanical hjælper med at rense, harmonisere og forfriske din hud.

Egenskaber:

  • fjerner urenheder og fedt fra huden
  • trækker porerne sammen
  • forfrisker og virker glødende

Brugsvejledning:
Påfør på en vatrondel og plej huden med cirkelbevægelser.

Fuld sammensætning

AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, VITIS VINIFERA FRUIT WATER / GRAPE FRUIT WATER, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM PHYTATE, CAPRYLYL / CAPRYL GLUCOSIDE, SALICYLIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
normal, kombineret
Effekter
Hydrering, Lysnende
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.