Skip to main content

GarnierEssentials Sensitive Makeupfjerner til sensitiv hud

Garnier Essentials Sensitive Makeupfjerner til sensitiv hud
Garnier Essentials Sensitive Makeupfjerner til sensitiv hud
200 ml
27,71kr

På lager | Kode: GAR1289
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
tirsdag 1.2.2022

Præparat til fjernelse af makeup Garnier Essentials Sensitive fjerner perfekt makeup og andre urenheder og efterlader en blød og ren hud.

Egenskaber:

  • fjerner effektivt makeup fra huden
  • efterlader huden helt ren
  • har en forfriskende og beroligende virkning

Ingredienser:

  • uden parfume
  • uden alkohol

Brugsvejledning:
Ryst grundigt før brug. Kom på en vatrondel og fjern makeup og urenheder fra huden med lette bevægelser.

Egenskaber

Tonetype
sensitiv
Effekter
Beroligende
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.