GarnierHydrating Care Fugtende bodylotion Til meget tør hud

Garnier Hydrating Care Fugtende bodylotion Til meget tør hud
Garnier Hydrating Care Fugtende bodylotion Til meget tør hud
400 ml
50,00kr

Kode: GAR1168 | På lager
1
Gave til dig
20 % rabat på udvalgte mærker med koden notino20. Rabatten gælder ikke produkter på tilbud og på udsalg.
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Garnier Hydrating Care
Egenskaber

Bodymilken Garnier Hydrating Care giver din hud den nødvendige fugt og gør den fløjlsblød.

Egenskaber:

  • gennemfugter huden i dybden
  • genopbygger hudens spændstighed
  • Efterlader,at huden fløjlsblød at røre ved
  • genopretter tør hud

Brugsvejledning:
Påfør den nødvendige mængde af præparatet på den rene hud, helst efter brusebadet eller badet. Masser godt ind.

Fuld sammensætning

AQUA/WATER, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, UREA, PARAFFINUM LIQUIDIUM/MINERAL OIL, PROPYLENE GLYCOL, BUTYROPERMUM PARKII BUTTER/SHEA BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, ALCOHOL DENAT., PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCINE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LACTATE, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, ACER SACCHARINUM EXTRAC/SUGAR MAPLE EXTRACT, XANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, METHYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, ETHYLPRABEN, PARFUM/FRAGRANCE. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
tør
Aktive ingredienser
urea

Om mærket Garnier

Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.

Anmeldelse Garnier Hydrating Care