GarnierPure Active Rensegel med børste

Garnier Pure Active Rensegel med børste
Garnier Pure Active Rensegel med børste
150 ml
45,04kr

På lager | Kode: GAR1301
1
Post Nord MyPack Home
mandag 31.1.2022
Afhentning i butik
mandag 31.1.2022
UPS Air Mail
torsdag 27.1.2022

Kun en helt ren hud kan se fantastisk ud. Rensegelen med en børste, Garnier Pure Active, fjerner selv de urenheder, det er sværest at nå, regulerer dannelsen af hudfedt og bekæmper samtidig bumser, sorte hudorme og spor efter akne.

Der medfølger en praktisk børste med 170 børstehår, der vil løfte rensning af huden op på et højere niveau.

Egenskaber:

  • renser huden grundigt, klarer også de urenheder, der er svære at nå
  • hjælper med at reducere overskydende hudfedt og spor efter bumser
  • der følger en børste med 170 bløde børstehår med
  • bekæmper bumser og sorte hudorme
  • gør huden blød

Sammensætning:

  • ekstrakt fra blåbær og salicylsyre – regulerer dannelsen af hudfedt, renser huden

Anvendelse:
Fugt ansigtet. Åbn låget ved at dreje hovedet. Vend flasken med børstehårene nedad, fugt børstehårene, og tryk på flasken for at frigive produktet. Herefter påfører du gelen på huden med blide cirkelbevægelser og skyller så både ansigtet og børstehårene grundigt. Undgå øjenområdet. Ved kontakt med øjnene skyller du dem øjeblikkeligt med vand.

Egenskaber

Konsistens
gel
Tonetype
problematisk
Effekter
Anti-akne
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.