Skip to main content

GarnierSkin Active makeup-fjernerpuder

Garnier Skin Active makeup-fjernerpuder
Garnier Skin Active makeup-fjernerpuder
3 stk.
48,60kr

På lager | Kode: GAR06029
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
mandag 31.1.2022

Produktet Garnier Skin Active bliver et uundværligt tilbehør, når du renser og plejer din hud.

Egenskaber:

  • hjælper med at rense huden og fjerne makeup
  • Rengør, og er skånsom for miljøet
  • irriterer ikke følsom hud
  • rondeller er vaskbare – til gentagen brug

Brugsvejledning:
Påfør præparat til fjernelse af makeup eller et rensepræparat på makeupfjerner rondellen, og rens huden med cirkelbevægelser. Vask rondellen efter brug – i hånden eller i vaskemaskinen.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.