GarnierSkin Active Ultra Lift Ansigtssheetmaske mod rynker til øjenområdet

Garnier Skin Active Ultra Lift Ansigtssheetmaske mod rynker til øjenområdet
Garnier Skin Active Ultra Lift Ansigtssheetmaske mod rynker til øjenområdet
6 g

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: GAR06019

Øjenmasken Garnier Skin Active Ultra Lift plejer hele øjenområdet perfekt, forbedrer hudkvaliteten og giver den vitaliteten tilbage.

Egenskaber:

  • reducerer hævelser og mørke rande
  • udglatter linjer og reducerer milde rynker
  • øger hudens elasticitet
  • lyser området ved øjnene op

Brugsvejledning:
Lad virke i den periode, som er angivet på pakken.

Egenskaber

Tonetype
Rynker og moden hud
Effekter
Foryngende, Revitalisering
Bruges ved
dag og nat
Aktive ingredienser
hyaluronsyre
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.