GarnierSkin Naturals Hyaluronic Aloe Fugtgivende ansigtstoner

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Fugtgivende ansigtstoner
Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Fugtgivende ansigtstoner
200 ml
26,90kr

På lager | Kode: LOR08285
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Ansigtsvand Garnier Skin Naturals er essentiel i makeupfjerningen. Den fjerner rester af urenheder fra huden og toner den let.

Egenskaber:

  • fjerner urenheder og makeup fra huden
  • fugter of opfrisker huden
  • gør huden smuk og smidig
  • kan også bruges til følsom hud

Brugsvejledning:
Brug en vatrondel og rens til slut huden med cirkelbevægelser.

Egenskaber

Tonetype
sensitiv, til alle hudtyper
Effekter
Hydrering, Rens
Aktive ingredienser
hyaluronsyre, aloe vera
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.