GarnierSkin Naturals Micellar makeupfjerner servietter til sensitiv hud

Garnier Skin Naturals Micellar makeupfjerner servietter til sensitiv hud
Garnier Skin Naturals Micellar makeupfjerner servietter til sensitiv hud
25 stk.

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: GAR2058

Præparat til fjernelse af makeup Garnier Skin Naturals fjerner perfekt makeup og andre urenheder og efterlader en blød og ren hud.

Egenskaber:

  • opløser også vandfast makeup perfekt
  • efterlader huden helt ren
  • har en forfriskende og beroligende virkning

Brugsvejledning:
Tag en serviet ud og tør forsigtigt makeuppen og andre urenheder af ansigtet. Skyl grundigt med lunkent vand. Luk grundigt efter brug, så du undgår at servietterne tørrer ud.

Egenskaber

Tonetype
sensitiv
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.