GarnierSkin Naturals Moisture+ Smoothness Udglattende øjenmaske

Garnier Skin Naturals Moisture+ Smoothness Udglattende øjenmaske
Garnier Skin Naturals Moisture+ Smoothness Udglattende øjenmaske
6 g
17,10kr

På lager | Kode: GAR05025

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Øjenmasken Garnier Skin Naturals Moisture+ Smoothness plejer hele øjenområdet perfekt, forbedrer hudkvaliteten og giver den vitaliteten tilbage.

Egenskaber:

  • reducerer hævelser og mørke rande
  • giver intensiv fugt
  • fjerner tegn på stress og træthed

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Hydrering, Mod mørke rande
Aktive ingredienser
hyaluronsyre
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.