GilletteVenus Smooth Barberingsmaskine + Ekstra blade 2 stk

Gillette Venus Smooth Barberingsmaskine + Ekstra blade 2 stk
Gillette Venus Smooth Barberingsmaskine + Ekstra blade 2 stk
Barberingsmaskine + Ekstra blade 2 stk
53,50kr

Kode: GIL1923 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 21.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 21.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Gillette Venus Smooth

Barbermaskinen Gillette Venus Smooth sikrer din hud en perfekt glat barbering.

Egenskaber:

  • barberer hurtigt og let
  • bevægeligt barberhoved medfølger
  • barberhovedet kan skiftes
  • klingerne sikrer en glat barbering

Brugsvejledning:
Brug barberskum eller creme og barber derefter huden med lange, bløde bevægelser. Udskift barberhovedet med et nyt så snart fugtighedsstripperne er brugt eller klingerne er slidte.

Om mærket Gillette

„The Best Men Can Be“ har Gillette sagt i over 100 år. Grundlæggeren King C. Gillette fulgte selv dette motto, da han i 1900 kom med en revolutionær prototype af engangsblade til barbering. Siden da er barber grejet fra Gillette blevet raffineret for at give dig den allerbedste oplevelse.

 

I 1998 blev Gillette Mach 3 introduceret, hvilket var den første teknologi på markedet med 3 klinger til en endnu tættere barbering. Efterhånden begyndte mærket også at tilbyde Gillette Venus-serien, barbermaskiner og kosmetik til kvinden. Gillette barbermaskiner til kvinder sikrer perfekt hudbarbering, og der er mange forskellige typer og design at vælge imellem til enhver kvindes tilfredshed.

Uanset hvilken Gillette-barbermaskine du vælger fra dets brede udvalg, tilpasser den sig altid perfekt til konturerne i dit ansigt eller på din krop. Få den perfekte barbering med verdens mest avancerede barbermaskiner ,og kontroller din stil.

Anmeldelse Gillette Venus Smooth