Gucci Guilty Black Pour Homme Eau de Toilette til mænd

Gucci Guilty Black Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Gucci Guilty Black Pour Homme Eau de Toilette til mænd
90 ml
422,90kr

Kode: GUC0342 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Gucci Guilty Black Pour Homme
Ingredienser

Tag ikke hensyn til andres meninger, og lev dit liv efter dine egne regler. Eau de Toiletten til mænd, Gucci Guilty Black Pour Homme, passer perfekt til din stærke personlighed og lader din karisma træde frem. Den berusende fougèreduft, der er det perfekte udtryk for nydelse og laster, vil indfange enhver omkring dig.  

  • en frisk, aromatisk fougèreduft
  • til den selvsikre, moderne mand
  • er egnet til både dag- og aftenbrug

Duftens komposition
Duften åbner med en utraditionel kombination af pikante frø fra grøn koriander og berusende lavendel. Lidt efter viser hjertet sig med sensuel neroli, blid orangeblomst og gnistrende, grønne noter, der gør duften meget forfriskende. Hele kompositionen hviler på en bund af varme akkorder af patchouli og cedertræ, der giver duften dybde og et forførende væsen.

Duftens historie
Eau de Toiletten, Gucci Guilty Black Pour Homme, så først dagens lys i 2013 som det mandlige modstykke til versionen til kvinder, Guilty Black. Duften er gemt i en mystisk sort-grøn flakon med det dobbelte G, der er mærkets kendetegn. Allerede ved første blik er det åbenbart, at det drejer sig om en forførende, dynamisk og let provokerende sag. Den grønne farve er samtidig en reference til farverne for Italien, hvor Gucci kommer fra, og som han stolt erklærer for sit hjemland.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Koriander
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Grønne noter, Neroli, Appelsinblomst
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Patchouli
Parfumekategori
aromatisk

Anmeldelse Gucci Guilty Black Pour Homme