GucciGuilty Eau de Toilette til kvinder

Gucci Guilty Eau de Toilette til kvinder
Gucci Guilty Eau de Toilette til kvinder
30 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: GUC0099

Det er fredag, mørket falder på, tiden kommer. Nu skal det gå stærkt. Er det dig, der har sagt det? Eau de Toilette Gucci Guilty er til den strålende, modige og uafhængige kvinde, der nyder livet i fulde drag og kun følger sine egne regler.

  • sensuel orientalsk blomsterduft
  • til den selvbevidste kvinde
  • egnet til brug om dagen, men også til specielle begivenheder

Duftens komposition
Denne eau de toilette åbner med opfriskende bergamot i harmoni med saftig mandarin og den lidt skarpere rosa peber. Hjertet gemmer på en berusende cocktail af sød fersken og solbær sammen med en buket af syren, geranium og jasmin. Hele kompositionen hviler på en bund af sanselig hvid moskus, eksotisk patchouli, ambra og sød vanilje.

Duftens historie
Eau de Toilette Guilty forbinder de fleste med forestillingen om en stærk og individualistisk kvinde, der lever i nuet og ikke bekymrer sig om, hvad de andre siger. Hun er strålende og modig, og hun elsker at feste og at nyde livet. Duften blev lanceret i 2010 og repræsenteres af den frisindede skuespillerinde Evan Rachel Wood.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, WATER, FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BHT, LIMONENE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, GERANIOL, BENZYL CINNAMATE, CITRONELLOL, CI 60725/VIOLET 2, CI 14700/RED 4, CI 19140/YELLOW 5, CI 42090/BLUE 1 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Mandarin, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Fersken, Syren, Storkenæb, Solbær , Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Hvid moskus, Vanilje, Rav, Patchouli
Parfumekategori
orientalsk, blomstret