Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette til mænd

Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Fri levering
150 ml
673,60kr

Kode: GUC1591 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Gucci Guilty Pour Homme
Ingredienser

Han er også en del af dig. Væk din indre alfahan, når som helst, at du bestemmer dig for det. Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette er skabt til manden, der vil være uforglemmelig. Til manden, der ved, hvad han vil have og altid får det. Han lader sig kun styre af sine egne regler, og han nyder hver dag, som om det var den sidste.

  • en aromatisk citrusduft med træagtige akkorder
  • til den stærke, karismatiske mand
  • en helårsduft egnet til at bruge til hverdag

Duftens komposition
I Eau de Toilettens indledning forbindes citronens friskhed med aromatisk lavendel. Lidt efter ledsages disse noter af aromaen fra blomster fra afrikansk appelsintræ, der giver duften den nødvendige dybde og sanselighed. Hele kompositionen hviler på en bund af markant patchouli, fængslende cedertræ og delikat sødmefuld vanilje. Opdag også du den sexede cocktail, der bliver dit hemmelige våben ved forførelse!

Duftens historie
Duften reflekterer vor tids frihedselskende mand. Den provokerende duft er bestemt for manden, der har besluttet sig for at erklære sin frygtløshed. Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette opstod samtidig med Gucci Guilty-serien til kvinder.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citron, Lavendel
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Appelsinblomst
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Blyant-ene, Patchouli, Vanilje
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Anmeldelse Gucci Guilty Pour Homme